Met trots laat John Janssen, CEO bij Toverland, weten dat het bedrijf het gloednieuwe Picoo pakket succesvol heeft weten te interpreteren binnen hun bedrijfsvoering. “Een soepele samenwerking met Picoo heeft geleid tot super resultaat” vertelt Janssen. “Door Picoo speelden de kinderen allemaal met veel plezier buiten en samen!”

“Het verhaal op de website van Picoo sluit perfect aan met de waarden en normen van Toverland.” laat Janssen weten. “Daarnaast zagen wij dat Picoo op sociale wijze een voet steekt voor het bekende fenomeen genaamd beeldschermverslaving” vervolgt hij. 

Over Picoo

Wij werken aan het nieuwe spelen! Picoo combineert op een unieke manier waar kinderen van houden: interactieve technologie en actief spelen. Picoo is een robuuste, draagbare game console zonder scherm, die kinderen samen laten spelen en zo een compleet nieuwe en leuke belevenis biedt. Met Picoo kunnen kinderen altijd en overal spelen.

Onze games zijn ontworpen om kinderen samen te laten spelen. Onze technologie is essentieel om deze games te spelen, maar zit het spel niet in de weg. Op deze manier kunnen kinderen weer samen spelen, in plaats van met een apparaat.